Cautare

55257 de rezultate pentru "cei mai frumosi sani" (3.96 secunde)
Dupa niste zeci de ani, reusesti sa mai tii minte doar mici franturi: ... Traiesti pentru copilul tau si prima lui zi de scoala, descoperi emotii noi si esti fericit ca tu poti mai mult ca parintii tai, ca poti sa-i oferi prichindelului tau mai mult.
RAC Te retragi in lumea ta si te gandesti ca cea mai buna solutie este sa petreci ceva mai mult timp cu tine insuti. ... Nemultumirile se vor acutiza cu fiecare zi care va trece si risti sa indepartezi oameni frumosi de langa tine.
Reprezentantii celui mai mare touroperator din lume au anuntat ca nu-si vor mai trimite turistii pe litoralul romanesc in acest an. Principalul motiv al deciziei lor l-a reprezentat lipsa predictibilitatii fiscale din Romania, mai precis incertitudinea valorii TVA care se aplica pe serviciile turistice.
Se cearta pe mostenire, pensie alimentara, pe cine a fost mai breaz, mai moral, mai activ. ... mai vrem un mandat, ca uite ce buni suntem, ei arata unul spre celalalt, plini de reprosuri.
Vicepresedinte PD Ioan Oltean a declarat ca atacurile premierului din ultima perioada la adresa presedintelui denota faptul ca acesta are complexul jucatorului mai slab, fata de seful statului.
Chiar daca demersurile AVAS nu se vor solda, poate, cu falimentarea datornicilor, o serie intreaga de nume mari sau foarte mari se aleg cu imaginea terfelita din cauza unor datorii de cele mai multe ori ridicole.
Cosmin Bacila, fotbalistul care si-a rupt piciorul pentru trupa gorjeana in turul campionatului, a fost uitat de oficiali Indispensabil in turul campionatului, Cosmin Bacila nu mai este bagat in seama de oficialii de la Pandurii.
a pus un umar sub bolta ce sustine prietenia si cultura si bunul simt, pentru a face o lume mai buna, aici si acum. Mii de oameni au fost mai buni, mai frumosi... ... Florian Pittis merge mai departe.
careia i-au promis sprijin in alegerile din 25 mai, la care actualul ministru al Tineretului si Sportului candideaza pentru un post de deputat in colegiul 4 Ilfov. ... • Si la Snagov, urmatoarea etapa a caravanei electorale, au gasit oameni frumosi si la suflet, si la modul de a gandi.
Bani frumosi, cu care poti sa-ti cumperi o casa, o masina, teren sau poti intra intr-o afacere.
Asa cum face in aceasta perioada "prietenul" nostru din neamul gorjenilor, Nicolae Mischie, hotarat sa mai faca o plimbare-doua in strainatate cat mai poate. Nu ca nu ar mai fi fost, nu ca nu s-ar mai putea duce pe cont propriu...
Oricat ni s-a interzis pana acum sa facem anumite referiri la cetatenii de etnie rroma, pentru a nu comite discriminari, iata ca evenimentele din ultima perioada ne-au permis sa mai spunem si adevarul:
In Romania s-a ajuns la o asa discrepanta intre unele salarii de la stat si cele de la firmele mici si mijlocii incat ajungi sa te intrebi daca nu este mai bine sa nu mai fii pretentios cu copiii tai si sa-i indemni sa se faca politisti, sau functionari publici.
Au fost ani frumosi, a fost o experienta interesanta, cu multe impliniri dar si cu multe dezamagiri si sperante inselate. Probabil ca zona cea mai delicata a politicii romanesti ramane cea a caracterelor. ... Deocamdata, proiectele mele personale nu mai sunt compatibile cu calitatea de membru al PSD.
Mi-am dat seama ca pot dezvolta o afacere asemanatoare, mult mai bine decat firma in care lucram. ... Metamorfoza s-a produs pe parcursul a trei ani, timp in care am avut urcusuri si coborasuri inerente", a mai spus Sabin Culcea.
Desi pot primi bani frumosi pentru angajarea persoanelor marginalizate social, doar sase angajatori din Dolj au contracte cu AJOFM in acest sens, prin incadrarea in munca a 19 persoane. ... are unul sau mai multi copii in intretinere sau face parte dintr-o familie cu multi copii in intretinere;
Ajutat de doua voturi din partea PSD si de unul de la PRM, precum si de un neasteptat vot liberal, PUZ Continente a primit unda verde, firma urmând sa construiasca pe strada Morilor, la numarul 23, un complex rezidential format din mai multe blocuri de apartamente pe care primarul spune ca le va vinde.
Ajutat de doua voturi din partea PSD si de unul de la PRM, precum si de un neasteptat vot liberal, PUZ Continente a primit unda verde, firma urmând sa construiasca pe strada Morilor, la numarul 23, un complex rezidential format din mai multe blocuri de apartamente pe care primarul spune ca le va vinde.
Producatorii si importatorii de produse electronice si electrocasnice trebuie sa-si infiinteze aceste puncte de colectare si sa stranga cantitati egale de rebuturi cu cele livrate pe piata, pentru a nu mai cotiza la fondul de mediu. ... Nici nu mai stim ce sa facem, unde sa le mai mutam.
FARCAS) Rob Morphy, artist plastic si investigator al faptelor fara explicatii, a recapitulat recent, intr-un articol, o intamplare pe care el o califica drept una dintre cele mai ciudate si fascinante din lunga istorie a observatiilor OZN.
google-analytics.com